Doi zmei din Arsura au fost prinși fără permise, în noaptea de sâmbătă spre duminică! Unul dintre ei, un bărbat de 57 de ani, avea permisul anulat!

0
329




În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 4.15, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 284, în localitatea Arsura, comuna Arsura, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Bihor, condus de către un bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate.









Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat. Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Două ore mai târziu, la 6.30, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Gh. Lupu, tot din Arsura, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule anulat.

În  cauză  a  fost  întocmit dosar  penal,  sub   aspectul săvârșirii  infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.