FOTO Primarul din Hoceni s-a întrecut pe sine însuși! ”Festivalul comunei Hoceni”, o ediție de excepție, cu oaspeți de pe alte meleaguri! Managerul Viacons Rutier, aplaudat de consăteni!

0
830




Pentru Hoceni, ziua de duminică a fost una de mare sărbătoare. Toată suflarea comunei dar și oaspeți din județ, au participat la o nouă ediție a Festivalului comunei Hoceni, ajunsă acum la cea de-a XXIII-a ediție. Startul evenimentului a fost dat încă de la primele ore ale dimineții, cu întreceri sportive de tot felul. Atracția prinicpală a fost ”Prinderea purceilor” mai ales că participanții care au reușit să-i prindă au plecat cu godacul acasă.









Începând cu ora 19.00, spectacolul s-a mutat pe scena Teatrului de Vară din localitate.

Primii pe scenă au urcat membri ansamblului Soneciko din Ucraina. Spectacolul oferit de ucrainieni a smuls ropote de aplauze din partea miilor de spectatori adunați la Hoceni. Apoi, pe scenă au urcat, rând pe rând, talente locale dar și nume consacrate ale muzicii. Astfel, hocenenii și oaspeții lor s-au bucurat de muzica lui Connect-R, fanfara Adamos Brass sau Asu &Lety  și Igor Cuciuc.

”Sunt bucuros că suntem într-un numâr atât de mare și ne-am reîntâlnit la o zi de sărbătoare în comuna Hoceni. Pe parcursul zilei ați luat parte la activitățile organizate, pe seară vă invităm la un spectacol pregătit de noi. Am reușit să ajungem la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului comunei Hoceni, sărbătoare organizată, împreună cu colegii din primărie. Alături de noi se află președintele Consiliului Județean Vaslui, vicepreședintele CJ, deputatul Irinel Stativă și colegi primari din județ. De asemenea, avem ca oaspete de seamă și pe primarul localității Mingir din Republica Moldova, Ilie Chițanu. Și tot la loc de cinste sunt și cei care au susținut financiar acest festival, sponsorii noștri, cărora le mulțumesc.

Printre ei putem aminti pe inginerul Ioan Ciomaga, administratorul SC Viacons Rutier Huși, fiu al satului Oțeleni și cetățean de onoare al comunei Hoceni. Un alt sponsor important este și George Constantin Păunescu, directorul SC Global Aloys din București. Le mulțumesc lor și tuturor sponsorilor care au fost alături de noi, dar și colegilor din primărie care au pus umărul la acest festival”, a spus primarul Vasile Țabără.