(FOTO, VIDEO) Două zile de spectacol cu muzică bună, de Zilele culturale ale municipiului Vaslui. Astăzi, Lupii & Alexa Calancea Band vor trage cortina

0
389












Mii de vasluieni au luat parte la spectacolul oferit de Primăria municipiului Vaslui la o nouă ediție a Zilelor Culturale ale municipiului Valsui. În prima seară, pe scena amplasată în Centrul Civic au urcat artiști locali apoi Irina Rimes și cei de la The Motans. A doua seară a fost dedicată muzicii culte. Astfel, după pianiștii vasluieni Beatrice Alexandru și celebrul Rareș Trufea, scena a fost umplută de Orchestra Națională Simfonică Teleradio-Moldova și Eugen Doga, cel care a primit și titlul de cetățean de onoare al municipiului Vaslui.

Ultima seară de sărbătoare este rezervată folclorului. Specatcolul va fi deschis, la ora 19.30, de către orchestra de muzică populară ”Rapsodia Vasluiului” și fanfara  ”Rotaria”. Peste Zilele Culturale ale municipiului Vaslui cortina va fi trasă de către formația Lupii & Alex Calancea Band. Și tot astăzi, 80 de perechi de vasluieni care au împlinit 50 de ani de la căsătorie vor fi sărbătorite și felicitate de către primarul Vasile Pavăl.