Șuletenii de pretutindeni au spus STOP pandemiei și au dat START-ul veseliei

0
597












Pentru comuna Șuletea, ziua de 15 august are o însemnătate aparte. Pe lângă sărbătoarea creștină a tututor, șuletenii sărbătoresc și Ziua Comunei. După un an de pauză, datorată pandemiei, anul acesta primarul Ciprian Tamaș a reușit să ofere consătenilor și invitaților lui, un spectacol de neuitat. Deschiderea spectacolului a aparținut artiștilor locali. Apoi, pe scena amplasată la teatrul de vară, a urcat Igor Rusu sau Ansamblul Mugurel. Invitat de seamă a fost Mioara Velicu, cea care, în perioada în care a evoluat la Șuletea a reușit să electrizeze publicul.

De asemenea, printre invitați s-au numărat și președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, vicepreședinții Ciprian Trifan și Dan Marian dar și deputatul Eduard Popica. Oficialii au adresat câteva cuvinte mulțimii de șuleteni adunate și le-a dat și o veste mult așteptată. În curând, drumul județean care le străbate comuna va intra în reparații capitale astfel că vor putea circula pe calea rutieră în condiții foarte bune.

”Vă mulțumesc pentru invitația de a fi împreună cu dvs la Sărbătoarea Șuletenilor de pretutindeni. După cum se poate observa, această comună se schimbă, de la an la an, în bine și apar noutăți. Dacă tot a amintit primarul despre supriza pregătită de noi, atunci pot să vă spun că vom reabilita drumul județen, de la Dodești și până la Murgeni, astfel încât să se poată circula pe drumuri mai bune. Vă urez tutror multă sănătate și să urmați îndemnul edilului: Adio Pandemie, Start Veselie!”, a spus Dumitru Buzatu. De asemenea, ceilalți oficiali prezenți la Șuletea au urat șuletenilor sănătate și i-au asigurat că vor fi alături de ei pentru rezolvarea problemelor acestora.