Bețivanul-fruntaș al județului a fost arestat!

0
237




I S-A ÎNFUNDAT… Vineri, în baza probatoriului administrat, bărbatul de 52 de ani din satul Vinețești, comuna Oltenești, descoperit cu o alcoolemie record în urmă cu două zile, a fost prezentat Judecătoriei Huși care a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.









Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prevăzute și pedepsite de art. 336 și art. 335 din Codul Penal.

Reamintim că, în data de 15 iunie a.c., la ora 9.30 dimineața, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Oltenești, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza localității Vinețești, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice (în jur de 4 la mie, la spital).

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat și faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat.