Open Camp Vaslui 2021, festivalul care a sfidat pandemia! Ne pregătim pentru ediția 2022!

0
708




Festivalul care a adus Vasluiul pe harta evenimentelor culturale naționale, s-a încheiat la miezul nopții de duminica spre luni în pădurea de la Paiu. A fost o săptămână plina de evenimente, care a culminat cu un week-end plin de concerte în pădurea de la Paiu. Vineri, sâmbătă și duminică, seara de seara, în timpul concertelor au fost prezenți câte 1.000 de participanți, în medie, iubitori de muzica și de frumos, care au sfidat ploaia și au ascultat concertele în ploaie (sâmbăta seara).









Duminica seara, la apogeul festivalului, în jur de 1.000 de vasluieni s-au adunat în fata scenei din pădurea Paiu, pentru a canta alături de fetele de la Raindrops, au aplaudat la moldoveanul Frate Gheorghe sau au țipăt de bucurie la concertele celor de la Suburbia 11 sau Mădălin Paval.

Managerul general al Apisrom Vaslui, Dan Rascanu, firma care a devenit partener oficial al Open Camp pe parcursul celor 12 ediții Open Camp, s-a declarat incantat de desfășurarea Festivalului, spunând ca este un real succes, după un an de pandemie, care ne-a blocat în case. Directorul Open Camp, sufletul festivalului, Ciprian Hordila, a avut la îndemână o mana de tineri inimoși și câteva zeci de voluntari, care l-au ajutat in desfășurarea evenimentului.

După un an de pauză, festivalul Open Camp revine, în forță, la Vaslui, cu o ediție ce s-a ridicat la limita așteptărilor miilor de spectatori. Ca și în anii din urma, principalul sponsor, Apsirom SRL, a fost alături de tineretul vasluian. „Am trecut peste o săptămână așteptată de mii de vasluieni cu entuziasm. Am avut emoții pentru ca nu știam cum va fi recepționat, de publicul vasluian, festivalul de anul acesta.

Cred ca am fost pe placul multora chiar dacă ploaia și-a cam făcut de cap. Open Camp este singurul festival de asemenea anvergură la Vaslui și speram ca și aceasta ediție s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Mulțumim Apisrom pentru sprijinul acordat și pentru faptul că, alături de Primăria Vaslui și Consiliul Judetean, sprijină genul acesta de evenimente”, spune, Vlad Stratulat, coordonatorul festivalului