Iată cum a învins ”omul de paie” al PNL un oraș întreg! Jora a fugit de la ședința CL, la ordinul lui Polak!

0
291




UPDATE: La ordinul șefilor săi din PNL, Jora a semnat hotărârea de CL abia pe 1 septembrie dimineața, la ora 8.00, în biroul secretarului Primăriei. Culmea, deși a spus în ședința de Consiliu că hotărârea este ilegală, secretarul Edi Lăcătușu a dat viza de legalitate!









Din această dimineață, Goscom este paralizat, pentru că o haită de lupi flămânzi, liberali și useriști, s-au înghesuit să sfâșie această societate. Individul din imagine, Mitică Jora, ajuns consilier local din greșeală (nu pentru că ar fi avut cine știe ce merite în perioada când vindea Avon în Kaufland!), a fost președinte de ședință, ieri, atunci când gașca de consilieri PNL-USR a votat ilegal un Consiliu de Administrație.

Personajul care indică semnul victoriei trebuia, ca președinte de ședință, să semneze hotărârea penală luată de colegii săi. Dar, ce a făcut individul? A fugit după ședința CL, cât l-au ținut picioarele, demonstrând că electoratul a greșit atunci când a votat astfel de oameni de paie, care răspund doar la comenzile lui Polak. Victoria PNL asupra vasluienilor?

Sperăm, domnule consilier Jora, să fie și primul și ultimul dvs mandat de consilier local, pentru că nu meritați să fiți acolo. Din păcate, conducerea PNL vă joacă pe ațe, dar nu aveți curajul s-o recunoașteți! De asta, acum, are de suferit un oraș întreg.