USR are propriul candidat la șefia județului Vaslui. Deputatul Botez, start în campanie!

0
423




PROVOCARE…









„Am fost desemnat candidatul susținut de Alianța USR PLUS pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vaslui. Promisiunea pe care o fac astăzi este că voi lupta cu toate forțele pentru ca județul Vaslui sa iasă din subdezvoltarea în care a fost ținut.

Nu suntem condamnați la sărăcie, însă depinde de noi să o lăsăm în urma noastră și să mergem pe un drum nou”,

este mesajul prin care deputatul USR de Vaslui, Mihai Botez, s-a lansat în campania electorală pentru postul de președinte al Consiliului Județean Vaslui.

Ziua de ieri a adus mai multe confirmări, pentru că președintele USR Vaslui a semnat protocolul de colaborare cu filiala județeană PLUS, astfel că aceste două filiale pornesc la un drum electoral destul de dificil. Este primul test politic pe care îl dau cele două filiale, care nu au fost angrenate până acum în campanii la locale.

USR, a susținut Botez, a crescut de la 12 membri, în urmă cu câțiva ani, la peste 700 în prezent. Forța alianței USR-PLUS va însemna, pe județul Vaslui, în jur de 1.000 de membri, în timp ce campania va însemna o mediatizare a evenimentelor în mediul online, plus întâlniri cu oamenii din județ.

„Îi mulțumesc lui Marcel Lăudatu, președintele PLUS Vaslui și colegilor lui pentru susținere, și le mulțumesc colegilor din USR Vaslui alături de care am crescut în ultimii 4 ani.

Continuăm împreună pe un drum început acum mai bine de un an, într-o alianță prin care vrem să schimbăm modul în care a fost administrat județul”,

a transmis Botez, la lansarea oficială a candidaturii sale.