Limbaj suburban al fostului primar Pecheanu: „Ești o proastă! M-ai reclamat peste tot, f…-vă să să f…t” (ÎNREGISTRARE AUDIO)

0
741




CAMPANIE VIOLENTĂ… Comuna Drânceni a devenit punctul zero al violențelor politice din județul Vaslui, după toate aparențele. Un grup de cetățeni reclamă violențe fără precedent comise de fostul primar al comunei, Gelu Pecheanu, acum administrator public al localității. Oamenii spun că sunt amenințați sau bătuți de Pecheanu, care este mai dezlănțuit ca niciodată.









Iată sesizarea oamenilor din comuna Drânceni:

” Pecheanu începe teroarea în Ghermănești.

Dimineață (e vorba de vineri dimineață, n.r.) l-a bătut golănește pe unul căruia i-a luat și pământul, omul a sunat la salvare, la poliție dar poliția a spus că are treaba (ca să vezi???).

GELU PECHEANU, fostul primar al comunei Drânceni /Vaslui, actualmente administrator în primărie a bătut fără nici o frică, milă un băiat care este foarte bolnav.

L-a prins în magazinul lui la Ghiocel și l-a făcut numai sânge. Este vorba de Dorel Potrache, acum este la Huși în spital. Doamne, câtă inconștiență poți să ai, acest băiat este diabetic, ciroză hepatică și despărțit de soție. Nici în junglă nu te poți comporta așa!!!

Dumnezeu și noi, cetățenii din Comuna Drânceni, vom cere să se facă dreptate … Așa ceva nu se poate”,

au scris locuitorii din Drâceni.

Povestea, spusă de oamenii locului, ar sta cam așa: cel bătut s-a dus să cumpere pâine din magazinul lui Pecheanu, iar fostul primar l-ar fi luat la bătaie, spunându-i „Ce, bă, vrei pământ ?”, la care cetățeanul i-a spus „Dacă pământul este al meu, de ce mi-l iei?”, după care Pecheanu s-a năpustit asupra lui. Se pare că bărbatul a fost lovit atât de violent, încât i-au zburat dinții din gură! Plângerea ar fi făcută deja la Poliția Huși și astăzi omul merge la IML, pentru că vrea să se judece cu fostul primar.

Colac peste pupăză, ieri, pe pagina de Facebook a satului Râșești a apărut o înregistrare explozivă, în care cel care dorește să obțină un nou mandat de primar, Gelu Pecheanu, folosește un vocabular de joasă speță, nedemn de un bărbat care discută cu o femeie.

„Uăi, proasta dracului. Taci! Ești o proastă!”,

strigă Pecheanu către o femeie, despre care am aflat că ar fi o vecină de-a sa.

„Ce proastă? Tu ești prost”,

spune femeie.

„Taci dracului, proasto, m-ai reclamat peste tot, f…-vă să să f…”,

strigă Pecheanu, nervos.

„Faci reclamații peste tot, nu vă lăsați până nu distrugeți oamenii. Vezi, poate îți frig una de cazi jos”,

spune Pecheanu.

„Frige, dacă ai curajul, na. Lasă că chem eu poliția acum”,

continuă femeia.

„Cheam-o, na, proastă ai fost o viață, proastă ești și acum. Ți-am dat banii și m-ai păcălit. Ți-am dat 40.000 de lei. Escroaco! Escroaco! Nu ți-e rușine? Escroaco! Ți-am cununat copiii, ți i-am băgat în servici. Escroaco! Escroaco! M-am dus la toate instituțiile să-ți angajez fata, să aibă servici. Nu ți-e rușine! Animalo!”,

strigă administratorul comunei.

„Da, da. Să aibă servici, că voi ați putut să-i dați servici. După ce că ți-am dat pământ să-ți faci casă, tu te întinzi să-mi iei tot hectarul, na”,

spune femeia, calmă.

Pecheanu pleacă din discuție, înjurând în continuare. Ne întrebăm: cum mergi în fața oamenilor să ceri voturi, dacă te comporți în asemenea hal? Rămâne de văzut care va fi deznodământul în acest scandal.

https://videopress.com/v/9sZxcLKj?preloadContent=metadata
Scandal Drânceni