(VIDEO) Accident teribil la Mogoșești suprins de camere de supraveghere. O șoferiță de 21 de ani a provocat moartea unei femeie de 54 de ani

0
466




De vină pentru accident s-a dovedit a fi o șoferiță în vârstă de 21 de ani, care a intrat de pe un drum secundar pe cel principal fără să se asigure. Persoana decedată era pe locul din dreapta al autoturismului care a provocat accidentul. Teribilul accident din comuna Mogoşeşti-Siret, judeţul Iaşi s-a produs la intersecţia drumului comunal DC 104 cu drumul judeţean DJ 208 şi a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţie.









Pe imaginile surprinse se poate observa cum femeia, aflată la volanul unui autoturism marca Volkswagen, de culoare neagră, nu observă indicatorul STOP de la intersecţie şi intră pe drumul judeţean, moment în care maşina este spulberată, pe rând, de alte două maşini care circulau regulamentar. Iniţial, Volkswagen-ul a fost lovit de autoturismul de culoare albastră, apoi este lovit, din nou, de al treilea autoturism.