Romi-cerșetori, în parcarea de la Kaufland Vaslui! Au apelat și la metoda ”Căruciorul”!

0
1705




Mai mulți copii romi din Vaslui, asistați din ”umbră” de două femei cu fuste colorate, agresează clienții de la Kaufland Vaslui, cu cereri de genul ”Haiii, dă și mie un ban, că mi-e foame. Te roooogggg”. Mai nou, pentru a crește veniturile din cerșetorie, țigăncile au adus și cărucioare cu bebeluși.









De luni de luni, parcarea de la Kaufland este locul ideal pentru câteva familii de romi, care vin aici zilnic pentru a cerși bani sau produse alimentare. Printre mașini și cărucioare, sunt mai mult de zece copii de diverse vârste, care se țin după cumpărători și le cer bani. Cei care nu primesc nimic, se mulțumesc și cu fisa de 50 de bani de la cărucior. Unul dintre copii, care nu avea mai mult de 5-6 ani, cerșea în zona grill-ului. Când a primit un leu, în mod incredibil, a ”palmat” bancnota și a introdus-o repede în buzunarul de la spate, după care a plecat după alt ”client”.

Unii cumpărători privesc nemulțumiți ce se petrece, alții nici nu bagă în seamă. Ce se va alege de copilul de 5 ani, care acum cerșește la Kaufland, când va ajunge la 18-20 de ani?