Credincioșii vasluieni sunt așteptați, duminică, la Mănăstirea Moreni! PreaSfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, va oficia slujba religioasă!

0
1216




Zi specială pentru Mănăstirea Moreni, din comuna Costești. Duminică, 21 noiembrie, cu ocazia Intrării Maicii Domnului în Biserică, la Moreni, va oficia o slujbă religioasă PreaSfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, alături de sute de credincioși din toată Moldova. Este o zi importantă pentru milioane de credincioși din România, iar Moreniul devine un centru al spiritualității și credinței ortodoxe..









Părintele protosinghel Meletie, de la Mănăstirea Moreni, va avea privilegiul de a-l avea în Mănăstirea de la Moreni pe PreaSfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, într-o zi importantă pentru creștini, Intrarea Maicii Domnului în Biserică.

Intrarea Maicii Domnului în Biserică este o sărbătoare deosebit de importantă pentru români, de care sunt legate mai multe tradiții și obiceiuri.

Această sărbătoare are loc în fiecare an pe aceeași dată, mai precis pe 21 noiembrie, iar ea este însemnată cu cruce roșie, fiind un moment extrem de important pentru credința creștină.

La fel ca în cazul tuturor marilor sărbători, și în această zi, credincioșii trebuie să meargă la biserică cu diverse preparate, dar toate trebuie să fie de post.