Aceasta este România! Managerul general Radical Grup a făcut un gest special, de Ziua Națională a României, pentru un sportiv vasluian!

0
1986




De Ziua Națională a României, compania Radical Grup Vaslui, lider pe piața materialelor de construcții din județul Vaslui, a făcut un gest de mare omenie, pentru un sportiv din județul nostru, care va reprezenta România la un campionat european de șah.









Astfel, prin implicarea dlui Ionel Sandu, manager general al companiei, s-a reușit ca tânărul șahist Ștefan Prisecaru să participe la Campionatul European de șah rapid și blitz pentru juniori, eveniment care se va  desfășura în perioada 26-31 Decembrie 2021 la Novi Sad, în Serbia.

Ștefan Prisecaru este component al echipei de șah divizia A ”Sergentul”, din Vaslui, și a reprezentat cu cinste județul Vaslui la toate competițiile la care a participat, câstigând cam tot ce se putea câștiga.

”Pentru noi, vasluienii, Ștefan este un motiv de mândrie și, totodată, de speranță pentru viitorul șahului românesc. Mă bucur că am putut ajuta, pentru ca acest tânăr de viitor să ajungă la un campionat european important, iar faptul că astăzi este Ziua Națională a României devine un bun prilej de a demonstra că românii sunt uniți și că avem speranță în viitor.   

La Mulți Ani, România!

La Mulți Ani, vasluieni!  

Mult succes, Ștefan, să reprezinți cu cinste România!”, este mesajul managerului general al Radical Grup Vaslui.