Gold-Silver, iși deschide porțile. Aici veți putea găsi un cadou deosebit și unic, de Moș Crăciun. Vă așteptăm!

0
1235












Sâmbătă, 4 decembrie, este ziua în care, la Vaslui, se va deschide un nou magazin care oferă vasluienilor bijuterii din aur de 14 sau 18 k sau din argint, unicat. Astfel, pentru iubitorii de bijuterii, noul magazin poate deveni locul ideal de unde să aleagă un cadou deosebit de Moș Crăciun. ”După o pauză datorată pandemiei am decis să ne schimbăm locația și să deschidem un nou magazin situat la doi pași de intrarea în Palatul Prefecturii. De mâine, (sâmbătă, 4 dec. – n.r.) așteptăm vasluienii să ne treacă pragul. Am pregătit și surprize astfel că primii 100 de clienți vor avea parte de reduceri la achiziționarea bijuteriilor”, spune administratorul noului magazin.

Vasluienii vor putea admira o gamă bogată de bijuterii din aur și argint, de la lănțișoare de damă sau de bărbați, la inele sau verighete. Mai mult, curțnd vor putea comanda modeul dorit, ales de pe cataloagele puse la dispoziție. De asemenea, persoanele juridice vor putea achiziționa en-gros bijuterii din aur și argint, la prețuri negociabile.

Mai trebuie spus că societatea care a deschis noul magazin în Vaslui are o vechime de 14 ani pe piața bijuteriilor. ”Am reușit, în timp, să colaborăm cu furnizori din mai multe colțuri ale lumii astfel că am reușit să punem, la dispoziția clienților noștri, modele unicat, pe gusturile tuturor. Sperăm că vom fi și pe gustul vasluienjilor și îi așteptâm să ne treacă pragul”, a mai spus administratorul magazinului de bijuterii Gold-Silver din Vaslui.