Primarul Cristinel Rusu reușește ceea ce nu au făcut înaintașii săi vreme de 8 ani! Piața Agroalimentară din Negrești va fi gata, în curând

0
1216




La începutul acestei luni edilul orașului Negrești, Cristinel Rusu, anunța semnarea contractului pentru continuarea lucrărilor la Piața Agroalimentară, un obiectiv necesar cetățenilor care, din păcate a rămas nefinalizat de peste 8 ani. Valoarea contractului pentru restul lucrărilor rămase de executat este de aproximativ 2,2 milioane lei, iar termenul maxim de finalizare este 36 luni. Sursa finanțării este bugetul local și edilul spune că vor fi depuse toate eforturile necesare pentru finalizarea, la termen, a lucrărilor. Terenul pe care se va realiza construcția are o suprafață de 3900 de metri pătrați. Spațiul interior este organizat în zone pentru: galerie comercială, comercializare lactate, carne și peste, zonă administrativă și zona tehnică.









”În urmă cu un an, la scurt timp după preluarea mandatului, semnam contractul pentru reluarea lucrărilor la Piața Agroalimentară. După mulți ani în care acest obiectiv a fost lăsat în paragină, la un an după semnarea contractului, puteți vedea singuri stadiul lucrărilor. Vom finaliza înainte de termen acest obiectiv, vă promit. Mulțumesc pentru încredere”, a spus primarul Cristinel Rusu.