A murit un mare artist al Vasluiului! Tot orașul îl plânge! (Foto)

0
666




DRAMATIC… Cine nu a auzit de Ioan Milichi, talentatul solist al formației care a cântat ani de zile la Hotel Racova, în trupa Orpheu, cântărețul care făcea furori înainte de 1989, cu vocea sa inegalabilă?









Ioan Milichi

Ani și ani de zile, generații de vasluieni au crescut cu melodiile sale italiene, pentru că Milichi era singurul solist din oraș care cânta cântece italiene, timbrul său vocal fiind apropiat de unii mari artiști ai Italiei din anii ’80.

Ioan Milichi a cântat la sute, mii de evenimente private din Vaslui. Cei care sunt trecuți de 50 de ani, și-l amintesc cu drag, deși în ultimii ani plecase pe meleagurile Bacăului, acolo unde s-a și stins.

A venit momentul în care ne despărțim de un om pe care viața l-a iubit cu pasiune, iar el a iubit viața prin toate cântecele sale.

„Anunț dureros! A încetat din viață un mare solist al Vasluiului, Ioan Milichi. Un prieten drag mie. A cântat ani de zile la Hotel Racova. Dumnezeu să-l ierte! Drum bun, prieten drag! Te voi păstra în amintire toată viața. Condoleanțe familiei!”,

a scris solistul Ionel Trufea, pe pagina sa de Facebook.

Dumnezeu să te ierte, Milichi!