”Spiridușii” de la APISROM Vaslui au descoperit rețeta unui Crăciun dulce, de neuitat! Mierea Cremă cu fructe, marea surpriză a iernii 2022!

0
576




APISROM Vaslui este un brand recunoscut pe plan național și internațional, datorită produselor din miere obținute aici, produse care i-au uimit pe toți cei care au gustat măcar o dată dintr-un borcan cu miere cremă.









În prag de Crăciun, conducerea companiei vasluiene anunță o mare surpriză pentru cei pasionați de dulciuri bio, minunate și gustoase. Cum altfel, decât prin lansarea unor produse spectaculoase, dulci și uluitor de bune, care îi vor încânta pe adulți și pe copii, deopotrivă.

”Nu a fost deloc ușor, însă rând pe rând, am reușit să creăm varianta sănătoasă a cremelor de ciocolată bine cunoscute din comerț, fără ulei de palmier, fără gluten, fără aditivi, fără conservanți.

Prin cristalizarea controlată a mierii, am obținut Mierea Cremă, în care am adăugat ulterior cacao pentru a obține Cioco Mierea cu o consistență compactă și cremoasă, comparabilă cu cea a unui mousse.

Pentru că știm cât de mult este apreciată Cioco Mierea, ne-am gândit să oferim miere cremă în mai multe variante, ținând seama de gusturile preferate ale oamenilor.

Așadar, pentru această perioadă, am creat un blend de gusturi nemaipomenite:

–       Mierea Cremă cu Căpșuni;

–       Mierea Cremă cu Zmeură;

–       Mierea Cremă cu Cătină;

–       Mierea Cremă cu Coacăze;

–       Miere Cremă cu Afine.

La fel ca Mierea Cremă și Cioco Mierea, și sortimentele de Miere Cremă cu fructe sunt 100% naturale, fără conservanți, fără aditivi, fără gluten, fără ulei de palmier”, declară specialiștii de la APISROM.

”Este o miere cremă foarte gustoasă, pe care am început să o dezvoltăm. Rând pe rând, am început să-i introducem tot felul de fructe. Căutăm să obținem astfel o variantă sănătoasă la crema de cacao. Acea cremă este pe bază de ulei de palmier, dar noi am reușit să obținem varianta sănătoasă, care conține 95% miere și 5% cacao.

Putem vorbi de un produs 100% natural. Mai avem, de asemenea, varianta Bio, la care atât mierea, cât și mierea-cacao, sunt certificate Bio”, explică specialiștii companiei vasluiene.

Ce-ar mai fi de spus, în aceste condiții? Că trebuie, neapărat, să testați noile sortimente de miere cremă, produse de brandul APISROM.

”Mierea conține doar fruct uscat, în prealabil, după care este măcinat și amestecat astfel încât să obținem aceste produse delicioase. Nu sunt produse obținute cu ajutorul chimiei, ci sunt produse 100% naturale”, mai adaugă experții APISROM.