Scrisorile către Moș Crăciun au ajuns la managerul Radical Grup Vaslui, Ionel Sandu! Astăzi, sosesc brazii și surprizele de Crăciun!

0
794




Timp de aproape două săptămâni, vasluienii i-au scris lui Moș Crăciun și au trimis scrisorile lor la managerul Radical Grup, dl. Ionel Sandu, cel care a anunțat că va ajuta mai multe familii nevoiașe cu brăduți gata împodobiți și cu câte 200 de euro de fiecare familie, pentru a aduce spiritul sărbătorilor și în familiile respective. Au fost zeci și zeci de mesaje, zeci de povești de viață triste, cu cazuri care l-au impresionat pe managerul Radical Grup. Le-a citit pe toate, cu durere în suflet, fiind atât de multe familii care au nevoie de ajutorul nostru.









De astăzi, brăduții gata împodobiți merg către cele mai dureroase cazuri. Vor ajunge la familiile cu cele mai triste cazuri și sumele promise, dar și alte surprize, anunță managerul Sandu. Pentru a înțelege cât de multe familii sunt afectate de nevoi și de situații imposibile, vă oferim o parte dintre scrisorile trimise pe adresa managerului Radical Grup, poate se vor găsi și alte persoane din județ care să facă o surpriză de sărbători celor mai nevoiași.

”Buna seara. Cunosc o familie cu 4 copii care ar avea nevoie de un brăduț, nici lumină de sarbatori nu au. Sunt din Vaslui, stau pe strada slt ioanesei Adrian Nr 61. Au doua fete și doi baieti. Cel mai mic are 4 luni, iar cel mai mare 7 ani. Tatăl e plecat la muncă, pe la Cernavodă lucrează la electromontaj, abia s-a angajat, iar mama e bolnava, face crize de epilepsie, familia Ciobotaru. Ar fi o bucurie pentru ei, dacă puteți. Sunt tineri, ea are 31 de ani, iar el 28. Tatăl lui a murit acuma doi ani, ea nu se înțelege cu familia ei. Sunt căsătoriți, își iubesc copiii.
Îi poartă la școală pe cei mai mari, unul în clasa 1, altul în clasa 0. Va mulțumesc frumos. Doamne ajută și multă sănătate”

”Bună ziua, domnule manager al firmei Radical Grup Vaslui.

Mă bucur și eu alături de ceilalți vasluieni pentru campania propusă ”ALEGE UN BRAD PENTRU UN COPIL SĂRMAN!”. De aceea vin și eu cu rugămintea de a ajuta o familie sărmană. Este vorba de familia ȚURCANU GHEORGHE. Această familie a fost foarte greu încercată în ultimii ani. În anul 2012 un vecin l-a lovit în cap cu o bâtă pe TURCANU GHEORGHE și a ajuns în comă la spital. A fost operat, iar după operație a rămas paralizat pe partea dreaptă. Au urmat zile pline de lacrimi și durere pentru întreaga familie. ȚURCANU GHEORGHE a fost imobilizat la pat, iar mama familiei a rămas cu tot greul. În anul 2012 ei aveau și un băiețel în vârstă de doi ani. Din cauza faptului că a văzut acasă numai suferință, numai lacrimi și suferință, acest copil nu s- a dezvoltat normal. A rămas marcat pe viață de tot ce s-a întâmplat și ce a văzut . Cu ajutorul Domnului, de trei ani încoace tatăl familiei se mișcă, dar nu poate munci.

Menționez că acest copil a asistat la toată scena, deoarece totul s-a produs în fața casei lor. Copilul se numește GEORGE ȚURCANU care acum are 11 ani. Poate măcar anul acesta copilașul ăsta nevinovat ar merita o bucurie. Poate măcar anul ăsta ar putea veni și la el MOȘ CRĂCIUN.

De atâta suferință mama copilașului, POSTOLACHE ALINA, în vârstă de 44 de ani, s-a îmbolnăvit și ea. Are cancer, melanom malign. L-a descoperit anul acesta, a fost operată, iar acum merge regulat la control, cu trenul sau microbuzul, drumuri pentru care strâng bani cu luni înainte. Neavând niciun venit, au fost nevoiți să plătească asigurarea medicală, pentru un an de zile, cu bani de la rude, asigurare în valoare de 1500 de lei, o sumă imensă pentru ei.

Domnule Ionel Sandu, știu că dumneavoastră aveți un suflet și o inimă mari, locuri în care au încăput multe suflete de copilași sărmani. Vă rog din suflet, poate găsiți un mic lăcaș în sufletul dumneavoastră curat și pentru acest copilaș! Poate Steaua Crăciunului ar putea lumina mai mult și la căsuța lor! Poate Crăciunul de anul acesta ar putea însemna mai multă bucurie și pentru ei! În aceste zile toți vorbim de liniște, bucurie, bunătate. În vara aceasta, le-a murit singurul porc pe care sperau că-l vor pune pe masa de Crăciun, dar și pentru mesele din timpul iernii, așa cum fac majoritatea familiilor. Eu v-aș ruga tare mult, poate puteți ajunge și la ei! Vă rog faceți o bucurie și acestei familii sărmane!

Este vorba de familia ȚURCANU GHEORGHE, din satul Drăgușeni, județul Iași. Satul Drăgușeni se învecinează cu satul Căzănești, oraș Negrești, județul Vaslui, de unde este mama și unde s-a născut aceasta. Chiar dacă și acum locuiesc în Drăgușeni, județul Iași, v-aș ruga tare mult să le faceți și lor o bucurie!

Vă doresc sărbători pline de sănătate, bucurii și liniște sufletească, domnule manager Ionel Sandu!

Vă mulțumesc frumos!”

”Bună dimineața! Vreau sa va felicit pentru gestul minunat ce doriți sa îl faceți acum în preajma sărbătorilor de iarnă! As dori din tot sufletul ca brăduțul cu nr.2 sa ajungă la familia Diaconu Profira din comuna Vutcani.Sunt o familie liniștită, au doi copii,sunt oameni harnici dar din păcate nu au un venit atât de bun.Traiesc din alocația copiilor.Tatal este singurul care mai putea aduce un bănuț în casă, dar acum s-a accidentat și din păcate nu mai poate merge la serviciu. M-aș bucura foarte mult pentru acești copilași, să primească acest dar din partea dumneavoastră! Vă mulțumesc! Sărbători fericite!”

”Am văzut o postare pe pagină… Dumneavoastră credeți că, ori cu brăduț, ori fără brăduț, ați putea face o faptă bună, din miile pe care le-ați făcut și să ajutați o mămică cu doi copii minori la școală și navetă,cu masa de Sfintele Sărbători??? Doar atât, altceva nimic… Stăm in parohie, la Satu Nou, în casa parohială…Ne ține părintele de milă… Dacă se poate vă rugăm luați legătura cu noi… Sunt multe de spus…”

”Bună seara mă numesc Blănaru Georgiana, am 3 copiii locuiesc în orașul Negrești județul Vaslui suntem o familie săracă și dacă ați dori sa ne ajutați cu ce se poate noi suntem mulțumiți și am avea nevoie și de lemne pentru ca este foarte greu .Vă mulțumesc mult pentru înțelegere și ajutor”

”Buna ziua. Am văzut anuntul dvs cu bradutul, suntem o familie cu 3 copilasi în care lucrează doar tatăl, fiind operat. Stăm în chirie și s-ar bucura tare mult cei mici sa vina Moșul si la ei. Majoritatea banilor merg pe tratamentul si consultările baiatului cel mare care are 6 ani și are probleme cu inima si distrofie dentară. Suntem din Rateșul Cuzei, comuna Rebricea. Doar din ce câștigă sotul nu reușim să achităm tot și să rămânem și cu bănuti și după serviciu, daca îl mai cheamă la treaba cu ziua se duce. Eu încă nu pot munci, am bebelușa de 7 luni”.

”Buna ziua. Mosul poate ajunge si la o familie cu doi copii (baiat 5 ani si fetita 1 an si 6 luni) din satul Feresti, jud Vaslui? Familia sta intr-o casa vai mama ei, o cameră si un hol, venituri mici, le-ati face Craciunul fericit daca ati putea ajunge. Mama – Stirbu Flory. Multumesc si Sărbatori cu bine!”

”Cred ca o Familie din Fâstâci (com.Cozmesti) s-ar bucura de unul din brăduți. Pe data de 13.12.2021 mama acestora a decedat la numai 53 ani. Familia Maxim. Cel puțin acesta era numele doamnei. Avea 4 sau 5 copii unul și cu sindrom Down”

Povești triste, dureroase. Astăzi, brazii împodobiți vor pleca spre cazurile alese de managerul Radical Grup. Este o picătură într-un ocean de suferință, dar înseamnă foarte mult. Arată că suntem oameni, îi ajutăm pe cei în nevoie și aducem zâmbete pe fețele celor care mai puțin norocoși decât noi. Acesta este crezul de viață al dlui Ionel Sandu, managerul de la Radical Grup, omul care va face sărbători frumoase pentru mai multe familii.