La Moara Grecilor, vestita ciorbă de burtă marca CRISMONA vă așteaptă într-un restaurant cochet și decorat cu bun gust

0
1781




Dispărut din Traian mai ales din vina pandemiei, brandul CRISMONA, nu a dispărut și de pe piața vasluiană. Vestita ciorbă de burtă dar și alte zeci de preparate făcute cu gust, se pot găsi acum într-o nouă locație, la Moara Grecilor. Astfel, ce era, în anii din urmă, doar un salon pentru evenimente, s-a transformat acum într-un restaurant de o frumusețe deosebită. ”Cu o perioadă de câteva luni în care am fost nevoiți să închidem, din vina pandemiei, a devenit foarte greu, pentru noi, să ne revenim. De aceea, în primă fază, am decis să vând locația din Traian și să o păstrez pe cea de la Moara Grecilor. Dar nu m-a lăsat inima să fac lucrul acesta. A fost ca și primul meu copil iar copii mei m-au sfătuit doar să închiriez și așa am făcut”, a povestit Emilia Cojocaru, cea care a pus bazele brandului CRISMONA.









Acum, vestita ciorbă de burtă de care s-au îndrăgostit mii de oameni o putem servi într-o nouă locație, la Moara Grecilor, în interiorul unui restaurant cochet și decorat cu bun gust. Întreabtă care este secretul preparatelor excepționale puse în farfurie, Emilia Cojocaru spune că nu există un secret anume al rețetei și că, de fapt, rețeta succesului este alta. ”Secretul constă în prospețimea produselor și respectul față de clienți, indiferent dacă, material, câștigi sau pierzi. Mâncarea are nevoie de gust și de clienți mulțumiți care să-ți  treacă pragul și a doua oară. Am intrat, în domeniul acesta, în urmă cu mulți ani, în 1978. De atunci am reușit să învăț și să cunosc tainele bucătăriei de calitate. Crismona a apărut, pentru prima dată, în 1994 și, de atunci, am făcut tot ceea ce mi-a stat în putere să pun, pe masa clienților, produse de calitate. Sper că am reușit acest lucru”, a mai spus Emilia Cojocaru.