(FOTO) Primarii PSD i-au urat pe Buzatu, Solomon si Crețu! Vasluienii s-au adunat in centru!

0
986




Astăzi, conducerea Județeană PSD a primit următorii in Centrul Civic al Vasluiului, ca in fiecare an de Sfântul Stefan, in cea de-a treia zi de Crăciun. Dumitru Buzatu,, liderul PSD Vaslui, alături de primarul Vasile Paval si de parlamentarii Adrian Solomon, Irinel Stativa si Gabriela Crețu, a mulțumit celor care au venit sa ure, oferindu-le colăcei si mere, precum si câte un pahar de vin fiert.









„De mai bine de 20 de ani, in cea de-a treia zi de Crăciun, primim urători in Centrul Civic, oameni cu care am colaborat si ne-am întâlnit peste an. Le mulțumesc tuturor pentru urări, iar vasluienilor le transmit sa aibă un an mai bun, alături de cei dragi”, a spus președintele CJ Vaslui.

„Le doresc tuturor locuitorilor județului Vaslui un an 2022 plin de realizări si multe impliniri, sa aiba incredere in Partidul Social Democrat, pentru ca vom realiza tot ce am promis”, a spus deputatul Adrian Solomon, președintele executiv al PSD Vaslui.

La final, primarul Vasile Paval a spus ca așteaptă vasluienii si in noaptea de Revelion in centrul orașului, pentru a sărbători trecerea dintre ani.