Omul de afaceri Marian Albu face o donație generoasă către Asociația Cursa Vieții! ”Îi suntem recunoscători dlui Albu pentru acest gest”, anunță ambulanțierii din județ!

0
1499




Miercuri seară, ambulanțierii vasluieni au transmis un mesaj de mulțumire către un important om de afaceri din municipiul Bârlad, dl. Marian Albu, cel care a decis ca, pe final de an, să facă o donație generoasă către asociația umanitară înființată de către cei care lucrează în Serviciul Județean de Ambulanță. Este vorba de suma de 4.000 lei, bani cu care se vor putea realiza, alături de alte sume care se vor strânge în contul Asociației Cursa Vieții, tot felul de acțiuni umanitare și de sprijin.









”Angajații Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui îi sunt recunoscători Societății PALODA S.A. din Bârlad și domnului Marian Albu pentru donația în bani făcută către Asociaţia CURSA VIEŢII, donație ce ajută desfășurarea în bune condiții a activității medicale în perioada dificilă provocată de această pandemie. Donația este de 4000 de lei. În curând vom demara și o campanie pentru 3,5 % din venit și în funcție de câți bani se vor strânge ne gândim să luam un manechin de traumă iar în rest mici achiziții de materiale sanitare în funcție de necesarul de moment. VĂ MULȚUMIM”, au transmis ambulanțierii vasluieni.