Avem PREFECT! Bârlădeanul Daniel Onofrei a depus jurământul în funcția de prefect al județului Vaslui, în această dimineață!

0
1220




În această dimineață, Daniel Garincha Onofrei a depus jurământul de credință în funcția de prefect al județului Vaslui, după câteva săptămâni în care au circulat tot felul de zvonuri privind persoana care urma să dețină această importantă funcție.









Hotărârea de Guvern prin care Onofrei a fost numit prefect a fost semnată seara trecută de premierul Ciucă, astfel că de astăzi avem prefect cu acte în regulă, după o lungă perioadă de interimat a subprefectului Mircea Gologan.

Interesant este că la ceremonia de învestire nu a participat nimeni din conducerea Consiliului Județean Vaslui, semn că urmează o perioadă de răceală între cele două instituții.

”Este un moment important pentru mine. Am avut ocazia ca, timp de 10 luni, să lucrez alături de profesioniști, am putut să mă consult în toate problemele. Am primit doar sfaturi corecte și bune. Îmi doresc să am o relație corectă cu instituțiile deconcentrate, așa cum am avut și până acum.

Le mulțumesc colegilor mei de partid, dlui deputat Tătaru, pentru încrederea acordată. Vă asigur de aceeași deschidere în continuare și vom face lucruri bune”, a spus noul prefect de Vaslui.