VIDEO Iată cum trăiesc românii în alte locuri din țară, domnule șef al IPJ Vaslui! Mega-concert cu sute de oameni, la București, duminică seara!

0
1019




În timp ce patronii de baruri și restaurante din Vaslui sunt hăituiți de subordonații șefului IPJ Vaslui, în alte locuri din România oamenii se distrează, fac mega-petreceri, fără să fie deranjați de nimeni. Mă rog, milițienii sunt cu noi, în Vaslui… Ei bine, aceste imagini au fost surprinse de un vasluian, duminică seara, într-un restaurant din București, unde s-au adunat în jur de 1.000 de persoane la un concert al Deliei. Acolo nu sunt legi, domnule Nacu? Sau numai la Vaslui sunt?









Răspunsul e simplu: românii trăiesc și se distrează fără hotărârile de guvern idioate, pe care doar Poliția și Jandarmeria din Vaslui le aplică. Numai la Vaslui, cele câteva restaurante rămase deschise sunt controlate și para-controlate zilnic, în timp ce două sau trei cafenele care nu s-au închis sunt verificate la sânge.

Treziți-vă la realitate, domnilor șefi de Poliție și Jandarmerie din Vaslui! După cum spune o vorbă celebră: unde e sărăcie, e și multă prostie…