Vasluianul.ro anunța încă din mai 2021 excluderea lui Arcăleanu din PNL Vaslui! Polak a făcut, ACUM, propunerea!

0
841




”Marius Arcăleanu ar urma să fie exclus din PNL Vaslui!”. Asta anunța portalul de stiri online Vasluianul.ro acum 9 luni de zile, informație devenită realitate în aceste zile. Era evident că Arcăleanu devenise un om incomod în organizația județeană, pentru că avea în spate cele peste 50.000 de voturi obținute în cursa pentru Consiliul Județean. Nouă luni le-au trebuit celor de la PNL să-l excludă, timp în care au căutat ceva, o chichiță. Și, se pare, au și găsit. O sursă din Primăria Vaslui – oare, ce liberal este acolo, în fruntea instituției? – l-a anunțat pe Tătaru că Arcăleanu a solicitat un sediu pentru un partid politic. Bum! Cum Orban caută să-și facă organizații ale Forței Dreptei prin toată țara, s-a făcut legătura dintre Arcăleanu și fostul președinte al PNL.









Același Tătaru care acum cere capul lui Arcăleanu era acuzat că, la alegerile locale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, nu s-a implicat deloc, fapt care a condus la esecul candidatului Arcãleanu. Pe anumite canale de comunicare, însuși Orban a recunoscut cã Tãtaru a refuzat sã-l sprijine pe Marius Arcãleanu la locale. Dar, până ce nu rămâne singur în partid, ajutat de unul-doi ”specialiști” care îi arată ce are de făcut în PNL Vaslui, Tătaru nu se lasă.

Tătaru l-a pus pe Tudor Polak, deputatul trecut deja pe linie moartă – în maxim doi ani de zile, Polak va fi istorie, îl execută și pe el liderul judetean! – să facă solicitarea de excludere din partid a lui Arcăleanu. Umil și supus, junele deputat a semnat tot ce i-a cerut președintele, printre capetele de acuzare fiind și declarațiile explozive din perioada alegerilor interne în PNL Vaslui. Nu avea dreptate, oare, Marius Arcăleanu? Haideți să recitim declarațiile din iunie 2021:

Unul dintre mituri este cel al „iubitului” președinte Nelu Tătaru, căruia îi place să pretindă că ultimii săi ani de activitate au fost dominați de două lucruri: grija pentru Vaslui și pentru sănătatea românilor. Realitatea este, însă, următoarea: Nelu Tătaru, este un fost ministru al sănătății ale cărui decizii sunt cercetate acum de DNA, un fost ministru care nu a sprijinit în niciun fel interesele județului Vaslui și un președinte de organizație județeană PNL care a sabotat propriul partid în campania electorală.

Nelu Tătaru este adevărata problemă a organizației județene PNL Vaslui. La alegerile locale a sabotat candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Vaslui și nu a sprijinit niciun candidat PNL să câștige alegerile în plan local. La alegerile locale din anul 2020, în condițiile în care sondajele arătau că PNL Vaslui putea obține între 25 și 40 de primari, Nelu Tătaru, a folosit o expresie de genul: ”Sunt suficienți 25! Dacă vor fi 40, ar fi prea multe guri de hrănit!”. La nivel local nu a avut niciun fel de activitate, iar din funcția de ministru nu a sprijinit în niciun fel interesele județului Vaslui”.