Accident MORTAL în județul vecin, Iași! Un pieton s-a aruncat sub roțile unei mașini!

0
569




Sursa foto: ISU Iasi

Luni dimineață, în comuna Belcești, din județul Iași, s-a petrecut un grav accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Conform informațiilor de la fața locului, un pieton a murit după ce s-ar fi aruncat în fața unei mașini. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.









 ”În cursul dimineţii, un accident rutier s-a produs pe drumul dintrea Valea Oilor din comuna Bălțați și Podișu, din comuna Belcești. În urma impactului a rezultat o victimă inconştientă. Se pare că pietonul s-ar fi aruncat în fața autoturismului. La fața locului au intervenit o autospecială de la intervenție cu modul de descarcerare dar și un Echipaj de Prim Ajutor (EPA) din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos.

A mai intervenit și o ambulanță din cadrul SAJ Iași. În momentul în care au ajuns la fața locului, echipajele au constatat faptul că victima era inconștientă. Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ. Pacientul a fost declarat decedat la locul evenimentului rutier. Cauză probabilă a evenimentului rutier este cercetată de către organele în drept”, au anunțat reprezentanții ISU Iași.