Bombă în politica vasluiană: Stativă și Solomon, out de pe listele parlamentare!?

0
472




REACȚIE DURĂ DE LA CENTRU… Președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, seara trecută, la Digi 24, despre incidentul cu deputații PSD de Vaslui, Adrian Solomon și Irinel Stativă, care au intrat fără mască de protecție într-o shaormerie și pe urmă au făcut și scandal. Acesta a declarat că a sunat managerul în urma evenimentului.









„Întreg incidentul este nescuzabil. Am avut o discuție cu colegii mei din BPN. Am luat măsura de a descentraliza decizia în partid. Sancțiunea este responsabilitatea organizației din care fac parte cei doi deputați. E decizia locală pe cine pui pe liste. Daca organizația locală nu o să aibă atitudine, atunci o să am eu. Am o opinie personală, azi am și sunat și am vorbit cu managera de acolo și mi-am cerut scuze în nume personal și pentru colegii mei, mi se pare de bun simț. Ce mi se pare mai grav, nu am văzut nici la premier să iasa să își ceară scuze, a greși e omeneste, a persevera e prostie”,

a declarat Ciolacu.

În legătură cu cei doi deputați, Ciolacu a sugerat că nu se vor mai afla pe listele PSD pentru viitorul Parlament. Liderul interimar PSD a zis că Adrian Solomon și Irinel Stativă vor avea după ce se termină mandatul „mai mult timp de reflecție” legat de ceea ce au făcut.

Rămâne de văzut ce reacție va avea Dumitru Buzatu, președintele PSD, mai ales că deputații Solomon și Stativă sunt din cercul său de apropiați.