S-a deschis prima benzinărie cu capital integral local, la Vaslui! Investiția aparține unui om de afaceri cunoscut din oraș!

0
8555




Un tânăr om de afaceri din Vaslui a avut curajul de a deschide prima stație de carburanți independentă din oraș, cu capital exclusiv vasluian, pe o piață în care marile rețele de distribuție se bat pentru a deschide stații în toată țara, în dauna oamenilor de afaceri locali. Vasile Moraru, Lili, așa cum îi spun prietenii, este curajosul manager al stației de carburanți, deschisă de ieri la intrarea în Vaslui dinspre București. Este un om de afaceri ambițios, cu putere de muncă, iar locul ales pentru noua benzinărie este o arteră intens circulată, pe care trec, zilnic, mii de mașini. Vorbim, practic, de poarta principală de intrare în Vaslui.









”Am început acum patru-cinci ani cu o benzinărie în zona Fălciu, după care am continuat cu o altă benzinărie, mai mică, în fosta locație a Petrol Network, pe varianta Vasluiului. De comun acord cu cei de la Rompetrol, am reziliat contractul și ne-am mutat în casă nouă, o stație mare, de care suntem mândri. Avem, la noua stație, trei pompe, a câte patru pistoale.

Noutatea vine de la zona de AdBlue, suntem singurii din oraș care oferim acest produs. Toate autoturismele, camioanele sau tractoarele echipate cu motoare Euro 6 pot găsi acest AdBlue la benzinăria Versus, pe care o deschidem acum. Cât privește carburanții, avem contract cu rafinăria Petromidia, un carburant fiabil, de o calitate foarte bună, mai ales că dincolo, la vechea stație, am primit un feed-back bun despre acest carburant, așa că vom continua tradiția”, a spus managerul Benzinăriei Versus.

Această benzinărie modernă vine cu noutăți pentru companiile locale, prin aceea că va implementa un sistem de carduri, pentru flote, dar și pentru clienții fideli, lucru extrem de necesar la Vaslui. Vor fi reduceri în week-end, carduri de puncte, în timp ce, la interior, este o zonă de alimentație publică și de cumpărături, dotată cu scaune și zonă specială, unde se poate servi o cafea, un suc, o apă minerală.

Ca planuri de viitor apropiat, conducerea benzinăriei își dorește ca, în zona adiacentă benzinăriei, să creeze o zonă de grill, unde șoderii să poată opri, să servească un produs la grătar, să bea o apă, după care își pot continua drumul.

”Șoferilor le transmit să circule cu prudență și să alimenteze la Versus, pentru că suntem o companie locală, cu capital integral vasluian, să aibă încredere în noi”, este mesajul managerului de la Versus.