Cea mai ieftină benzină din Vaslui, la Benzinăria Versus, de la intrarea în oraș! Topul prețurilor la pompă, în municipiul Vaslui!

0
2947




După câteva zile de nebunie, piața carburanților începe să se stabilizeze, deși este departe de a se normaliza. Un top al prețurilor la pompă în municipiul reședință arată că benzinăria Versus, de la intrarea dinspre Bârlad are cel mai mic preț la benzina normală, 7,65 lei/litru. La Versus, motorină se vinde cu 8,19 lei/litru, un preț foarte atractiv.









Ceva mai departe, dat tot la intrarea în oraș, benzinăria LUKOIL vinde litrul de benzină 95 cu 7,87 lei, in timp ce motorina cea mai ieftină se vinde cu 7,98 lei/litru. La OMV Petrom, benzina de 95 are un preț de 8,04 lei/litru, în timp ce motorina are un preț care pornește de la 8,23 lei/litru.

Pe varianta, la strada Hușului, benzinăria parteneră Rompetrol vinde litrul de benzină cu 8,09 lei/litru, în timp ce motorina se vinde la 8,29 lei/litru. În fine, se pare că benzinăria MOL Traian a scăzut și ea preturile, de la 9,01 la 8,21 lei/litru