Pompierii s-au zbătut pentru a salva viața bărbatului din Al. Vlahuță, decedat în incendiu! Soția proprietarului a suferit un atac de panică!

0
937




Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Alexandru Vlahuță.









La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-una dintre camerele casei, un bărbat în vârstă de 66 de ani fiind scos din locuință în stare de semiconștiență. Victima încercase să stingă incendiul cu mijloacele proprii, dar s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

Până la sosirea ambulanței SAJ, bărbatul a primit îngrijiri de la medicul de familie. Victima a fost preluată de echipajul ambulanței SAJ, dar nu a mai putut fi salvată.

Soția proprietarului a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale, în acest moment fiind în afara pericolului.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 20 minute. Au ars bunurile dintr-o cameră și s-a degradat tencuiala și planșeul pe circa 20 metri pătrați. A fost salvat restul locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum deteriorat.