Grupul de firme Safir ajută refugiații din Ucraina! ”Fără carnea de pui de la Grupul Safir, porțiile nu ar fi așa de delicioase”, spune Chef Adrian Hădean

0
1109




Chef Adrian Hădean, alături de voluntarii din asociația sa, împart în aceste zile sute de porții de mâncare către refugiații ucraineni. Demonstrând că este o companie implicată activ în proiectele sociale și umanitare, grupul de firme Safir oferă, zilnic, cantități suficiente de carne de pui, din care se prepară mâncăruri calde, gustoase, pentru cei care au plecat în pribegie, de frica războiului. De altfel, grupul Safir a anunțat că va sprijini în continuare acest proiect, prin care bucătari pricepuți gătesc sute, mii de porții zilnic, pentru ucrainenii care ajung în România.









”Poate pentru unii este un gest mic, însă pentru alții este o fericire imensă. Suntem #SolidarSocial alături de prietenul nostru Adrian Hădean și-i ajutăm pe cei mai puțin norocoși, în această perioadă, cu câte o masă caldă, gătită din toată inima de către voluntarii de la Asociația Adi Hădean. Să fim pe pace!”, a transmis conducerea grupului.

Adrian Hădean are numai cuvinte de laudă la adresa puternicului și inimosului grup de firme din Vaslui.·

”Dragii mei, în zilele astea în care trebuie să fim plini de compasiune și empatie față de semenii noștri asupra cărora s-a năpustit această luptă grea, eu vă îndemn să vă implicați cum puteți, chiar și cu un gând bun. Echipa #solidarsocial este acolo unde e nevoie, iar toată munca noastră se datorează ajutorului vostru. S-au alăturat acestei acțiuni umanitare și cei de la Fiald constructor și dezvoltator. În ajutorul nostru au venit și Oana și Diana de la Savori Urbane.

Alături de noi sunt și prietenii noștri de la Grupul de firme Safir care ne oferă carne de pui, fără de care porțiile pe care le  pregătim nu ar fi atât de gustoase și sățioase.

Ne-au oferit sprijinul și mai mult de atât, cei de la Pensiunea Miraj, care ne ajută cu gătirea porțiilor de mâncare caldă de la Sighetu Marmației.

Nu avem cuvinte să vă mulțumim, deși ne-am dori să putem să mulțumim fiecăruia în parte. Cu ajutorul vostru am dăruit, poate, un gram de speranță acolo unde cu siguranță nu mai exista.

Vă mulțumim vouă, oameni dragi. Din oameni simpli ați ajuns eroi peste noapte, datorită empatiei și sprijinului pe care ni l-ați acordat, neîncetat. Sunteți minunați!”, este mesajul Asociației Adi Hădean.