Avea numere olandeze, mașina era radiată din Germania, iar conducătorul era basarabeano-portughez!

0
249




INCREDIBIL… Un moldovean a fost depistat, la vama Albița, la volanul unui autoturism cu numere de înmatriculare olandeze, radiat din circulație de autoritățile din Germania.









Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetățenie portugheză și R. Moldova care a fost depistat în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

Fapta s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, atunci când în Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, necesare trecerii frontierei, C.P., cu cetățenie portugheză și R. Moldova, în vârstă de 40 de ani, conducând un autoturism marca Nissan NV200, ce avea aplicate numere de înmatriculare specifice autorităților olandeze.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulație de autoritățile din Germania începând cu data de 23 martie 2020.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”,

anunță Poliția de Frontieră.