Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, despre relația cu primarul Ioan Ciupilan: ”Este prietenul meu, el a schimbat fața Hușului”

0
812




Invitat la Vaslui TV, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan, printre puținele comentarii publice pe care șeful județului le-a făcut în ultimii ani la adresa actualului edil.









”Ioan Ciupilan a schimbat fața Hușului! Am o relație de prietenie veche cu Ioan Ciupilan, care e un om cu foarte multe probleme, un om insistent, uneori chiar enorm de insistent. Am avut fel de fel de momente tensionate și, cu toate astea, am rămas prieteni.

Eu îl apreciez foarte mult și le-am spus tuturor de ce îl apreciez pe Ioan Ciupilan. De ce îl apreciez pe Ioan Ciupilan? Este un om dificil? Sigur, este un om dificil, dar eu îl apreciez foarte mult pentru faptul că a fost singurul din șirul de primari ai municipiului Huși care a schimbat radical, fundamental, fața orașului. S-a schimbat totul, datorită guvernării sale. Eu, pe astfel de oameni îi apreciez, care fac ceva pentru ceilalți”, a spus Buzatu.