Handbaliștii de la HC Vaslui, în stare de șoc: șoferul de pe autocarul echipei, depistat cu Covid 19!

0
214




Surpriză de proporții în cadrul Clubului Sportiv Municipal. Fostul șofer al inspectorului-șef al IPJ Vaslui, ajuns șofer la CSM după pensionare din Ministerul de Interne, a fost depistat pozitiv la testul Covid 19.









Uimirea a fost totală printre handaliștii de la HC Vaslui, vinerea trecută, atunci când s-au primit rezultatele testării pentru coronavirus. Atunci, s-a aflat că șoferul autocarului, fost polițist, ar fi infectat cu Covid 19. Uluiți și speriați, handaliștii vasluieni au făcut testele și ei, la rândul lor, rezultatele fiind negative.

Deci, până acum, doar fostul șofer de la IPJ Vaslui are coronavirus, deși el a cerut repetarea testului, pentru a fi și mai sigur. „Știu de povestea asta, este adevărat că șoferul ar fi ieșit pozitiv. Știu că handbaliștii au făcut și ei teste, dar au ieșit negative. Nu au circulat handbaliștii cu autocarul, în această perioadă, știm sigur. Să sperăm că nu va prinde amploare acest caz, nu vom avea și alte surprize. Șoferul de la CSM nu a intrat nici în Sala Sporturilor, deci probabil că vorbim de un caz izolat”, spune un oficial local.

La Spital, doi medici infectați cu Covid 19

Sunt zile de foc și la Spitalul Județean de Urgență. Luni, 25 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență Vaslui au fost testați pentru noul coronavirus, iar ieri alți 65. Se anticipează că, în urma testărilor, ar putea fi mari surprize în acest spital.

Au explodat cazurile de Covid 19 în tot județul Vaslui

Printre instituțiile publice din Vaslui unde au fost confirmate cazuri COVID -19 se numără Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, unde sunt deja două cazuri confirmate, și Penitenciarul Vaslui, alte două cazuri. Numărul total al îmbolnăvirilor COVID-19, în județul Vaslui, potrivit raportărilor Grupului de Comunicare strategică a ajuns la 236.