Ei sunt noii CAMPIONI JUDEȚENI la fotbal! Felicitări, Rapid Brodoc!

0
825




Echipa de fotbal Rapid Brodoc este noua campioană județeană, cu trei etape înainte de finalul ligii 4.









Echipa antrenată de Florin Roiu și-a asigurat trofeul și dreptul de a reprezenta județul la barajul de accedere în liga a 3-a, după ce a trecut de principala contracandidată, FC Vulturești, scor 4-0 (3-0).

Partida, desfășurată duminică, a avut destule ocazii. În prima repriză, gazdele au cerut penalty, însă centralul partidei nu a dictat nimic, spre disperarea jucătorilor de la Vulturești, care s-au năpustit asupra arbitrului, cerându-i să întoarcă faza.

Până la urmă, fotbaliștii antrenați de Florin Roiu s-au acomodat la suprafața de joc, mai mică decât cea obișnuită, și au marcat trei goluri. Primul care a deschis scorul a fost Ovidiu Olaru, urmat de Ciprian Petruț și Eduard Ponea.

În partea a doua, Rapid Brodoc a cedat inițiativa în atac, iar defensiva a avut mult de muncă, portarul Bogdan Iacob având mai multe mingi de gol respinse sau reținute. Pe acest fundal a venit și al patrulea gol, prin Cristian Miron, astfel că finalul de meci a fost controlat de lidera Ligii 4, obținând o victorie, care îi aduce titlul.