Centura de ocolire a Bârladului, dureri de cap la Ministerul Transporturilor! Se reiau lucrările, în acest an? Și, mai ales, cu cine?

0
516




Ministerul Transporturilor urgentează reluarea lucrărilor la Varianta de Ocolire a Bârladului! Conform primarului municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, în momentul de față, Ministerul Transporturilor urgentează reluarea lucrărilor la șoseaua de centură a orașului. La sfârșitul săptămânii trecute, o delegație formată din primarul Dumitru Boroș, Cătălin Hultoi, consilier al ministrului Transporturilor, Sorin Mihai Grindeanu și Cătălin Iordache, reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, au efectuat o vizită de lucru pe șantierul variantei de ocolire a Bârladului.









”S-a trecut în revistă stadiul lucrărilor de pe întreg șantierul pentru a se vedea cu exactitate tot ce s-a făcut până acum. În cursul zilei de astăzi (16 mai 2022) urmează să se deruleze la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din România o ședință în care se vor stabili pașii ce trebuie făcuți pentru reluarea lucrărilor”, a declarat primarul Dumitru Boroș.