Prima zi a săptămânii, cu ghinion pentru zeci de șoferi din municipiul Vaslui! ȘASE șoferi au rămas pietoni!

0
307




Luni dimineață, în intervalul 6:00 – 9:00, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Vaslui au acționat pentru depistarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice și a verificării legalității transportului rutier public de persoane.









În cadrul activităților desfășurate, polițiștii rutieri și cei de la structurile de ordine publică au verificat peste 105 de vehicule, legitimat peste 115 persoane și testat alcoolscopic peste 105 de conducători auto.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat un număr de 28 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 16.000 lei, 22 pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice) și6 pentru abateri prevăzute de alte acte normative.De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Cauzele care au condus la reținerea permiselor de conducere au fost depășirea limitei legale de viteză (2) și conducerea sub influența alcoolului (1), certificatele fiind reținute pentru deficiențe tehnice constatate (2)și lipsă ITP (1).