S-a plimbat ca șmecherul, de la Oltenești la Crețești, cu scuter fără plăcuțe, crezând că nu va fi prins! Acum, are dosar penal! Era și beat!

0
1620




Polițiștii hușeni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.









În data de 29 mai 2022, la ora 16.00, polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal  DC 245E, în satul Budești, din comuna Crețești, au oprit în trafic, pentru control, un motociclu fără plăcuțe de înmatriculare, condus de către un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Oltenești, județul Vaslui. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motociclul nu avea emisă asigurare obligatorie auto iar inspecția tehnică periodică era expirată din luna august 2021.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.