Ei sunt viitorii asistenți medicali ai UE! O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare ”Radu Miron” pășește cu încredere în viață!

0
1465




Învățământul privat vasluian de la Școala Postliceală Sanitară ”Radu Miron” Vaslui oferă servicii educaționale de excepție, cu un colectiv didactic profesionist, o bază didactică ultramodernă și o perspectivă garantată a angajării asistenților medicali. Iar tinerii din aceste imagini sunt pregătiți să lucreze oriunde în Uniunea Europeană sau în lume, după ce au absolvit cu brio cursurile acestei recunoscute școl, care formează specialiști în Sănătate.









Festivitatea Absolvenților 2022, organizată la Casa de Cultură ”Constantin Tănase” Vaslui, sâmbătă, a celebrat într-un cadru sărbătoresc efortul conștient  și colectiv, plin de suflet și dăruire, menit a-i determina pe cursanți să-și descopere proprii idealuri și să contribuie la pregătirea în domeniul sănătății și asistenței medicale. Absolvenții și-au prezentat recunoștința pentru formarea profesională prin alocuțiuni emoționante adresate corpului profesoral dar, mai ales, reprezentanților instituțiilor colaboratoare : Primăria Vaslui, Spitalul Județean de Urgență  Vaslui, D.G.A.S.P.C., Direcției de Sănătate Publică, O.A.M.G.M.A.M.R. Vaslui, Inspectoratului Școlar, OPENJOBLINE ș.a.

”Trăim, astăzi, bucuria absolvirii celor trei formațiuni de studiu. Școala Postliceală Radu Miron are oportunități pentru care, iată, adună atâția oameni frumoși la un loc. Este vorba de oportunitățile pe care le descoperă la noi absolvenții de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat”, a spus doamna Mirela Muștiuc, directorul Școlii Postliceale.

A șaptea promoție de asistenți medicali și asistenți medicali balneofiziokinetoterapie și recuperare, nivel V postliceal, și-a încheiat traseul educational, răspunzând nevoii internaționale de școlarizare a personalului medical (un necesar la nivel mondial de peste 10 milioane de asistenți medicali pentru următorii ani). Sunt tineri bine pregătiți în mare măsură, competitivi în a-și ocupa post pentru angajare , așa cum s-a dovedit în fiecare an cu un număr considerabil de absolvenți care au avut un real succes la inserția pe piața muncii locale sau internaționale.

Unicitatea Școlii Postliceale Sanitare ”Radu Miron” se remarcă și prin implementarea proiectelor Erasmus+ în parteneriat cu Centrul de pregătire profesională WBS Training DIN Dresda, Germania, ceea ce face școala  foarte atractivă pentru înscrierea unei noi generatii.

Se fac înscrieri zilnic pentru absolvenții de liceu cu și fără examen de bacalaureat, pentru două specializări acreditate:

  • Asistent medical
  • Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Pentru profesia de asistent medical generalist parteneriatul scolii cu agenția de recrutare OPENJOBLINE susține cu  bursă (scolarizare gratuita, curs de limba germana, angajare garantată) pentru  cei care doresc să profeseze  în Germania.

Relații zilnic 8:00-18:00, la sediul din strada M. Kogălniceanu, nr.16, telefon 0735 551 841, e-mail sc.radumiron2019@yahoo.com, site: www.lrmvs.ro.