ULTIMA ORĂ! Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vizită inopinată în județul Vaslui! A mers să vadă sistemele de irigații de pe Valea Prutului!

0
2021




Abia instalat în fruntea Ministerului Agriculturii, Petrea Daea arată că nu se joacă, atunci când vorbește de faptul că ”responsabilitatea misiunii încredințate mă determină să intru imediat în dispozitivul de lucru”. La 24 de ore de la depunerea jurământului, ministrul Daea a poposit câteva ore la Vaslui, pe Valea Prutului, acolo unde a avut întâlniri cu primarii comunelor Berezeni și Fălciu, dar și cu agricultorii din zonă. Însoțit de directorul ANIF Vaslui, Sandu Damian, Daea a mers pe câmpuri, a văzut cam ce recolte se preconizează la granița cu R.Moldova și a inspectat sistemul de irigații.









”Domnul ministru ne-a spus că vor fi bani pentru dezvoltarea sistemelor de irigații, pentru că este singura șansă pentru a face recolte bune, în situația de secetă actuală. A intrat în lanuri și a văzut cum se prezintă producția de cereale din acest an”, a spus Neculai Moraru, primarul comunei Fălciu. De la Fălciu, ministrul Agriculturii a plecat spre Iași și Suceava.