Deputatul Adrian Solomon, replică tăioasă către colegul de la USR Vaslui, Botez: ”USR-iștii sunt sclavi ai multinaționalelor”

0
673




COMUNICAT DE PRESĂ… ”Am aflat cu încântare că mă înjură USR iștii. Sincer? Îmi saltă inima de bucurie. Acești sclavi ai intereselor multinaționalelor și ai firmelor certate cu plata taxelor și impozitelor către stat, cei care au inventat contractul de muncă de 2 (două) ore pe hârtie și de 10-12 ore în fapt , cei care au dus evaziunea fiscală la rang de artă, au sărit cu jignirile și invectivele, pentru că noi cerem insistent ca angajatorii să nu-și mai bată joc de oamenii care muncesc și pe care vrem să-i asigurăm că munca lor nu va rămâne în viitor fără beneficiile pensiei sigure!!!









Botez (deputatul USR de Vaslui, Mihai Botez, n.r.) crede că cei care muncesc sunt la mâna unor angajatori inconștienți care se joacă cu starea de sărăcie a oamenilor. NU EXISTĂ CONTRACTE DE DOUĂ ORE decât ca excepție, nu ca regulă! Nu poți trăi în prezent și cu siguranță nici în viitor cu astfel de venituri.

Cei vulnerabili trebuie protejați în continuare de către stat prin legislație , că pe baza angajatorilor sau a dialogului social e destul de clar că vor ramane ca și acum muritori de foame!

PS: Botez! Vrei să vezi cu adevărat o jignire? EȘTI CEL MAI BUN…” – Deputat Adrian Solomon