Absolvenții Școlii Postliceale Sanitare ”Radu Miron”, viitorii asistenți medicali din Germania! Limba germană, predată cursanților de la ”Radu Miron”! Tu ce mai aștepți?

0
2068




Absolvenții Școlii Postliceale Sanitare ”Radu Miron” se pregătesc în paralel, atât pentru examenul de certificare profesională, cât și pentru inserția pe piața muncii. Cei care doresc loc de muncă garantat imediat la absolvire, în unități medico-sociale din Germania, pe salarii atractive, studiază și limba germană în curs intensiv. Este o șansă pentru zeci de tineri din județul nostru, care își vor găsi, la absolvirea școlii, un loc de muncă bine plătit, condiții de lucru excelente, în Germania.









Grație parteneriatului cu firma de recrutare Openjob Line, în perioada 18 – 30 iulie, cursanții scolii s-au bucurat de prezența profesorului nativ german, dna Birgit Rossi, care i-a impresionat prin modestie, empatie, profesionalism, strategie și măiestrie didactică în tehnici de învățare a elementelor conversaționale în limba germană.

Sesiunea s-a derulat la Akademia de Germană care oferă tuturor vasluienilor, indiferent de vârstă, posibilitatea interacțiunii cu limba germană în cursuri semi-intensivese atractive.  ”Colaboratoarea noastră din Germania (dna Birgit Rossi) a  avut un impact pozitiv asupra cursanților din an terminal. Ne bucurăm de prezența dumneaei și sperăm ca experiența să se repete cât mai curând” – a fost aprecierea  reprezentanților Akademiei.

”Ich bin Ihnen dankbar, dass Sie ein so großartiges Lernumfeld geschaffen haben und dass wir ermutigt wurden, unsere eigenen Gedanken und Meinungen zu äußern.”(Vă sunt recunoscătoare pentru că ați creat un mediu atât de grozav de învățare și  pentru că ne încurajați să ne exprimăm propriile gânduri și opinii.) – a declarat cu recunoștință cursanta Veica Diana, care peste aproximativ 2 luni ne va saluta de la locul de muncă din Germania.

Școlarizarea gratuită, formarea lingvistică, recrutarea profesională a beneficiarilor pentru angajarea în Germania este obiectul parteneriatului postlicealei ”Radu Miron” cu firma Openjob Line –Divizia Sănătate. Sunt avantaje pentru care pot opta tinerii absolvenți de liceu cu sau fără bacalaureat.

Școala Postliceală Sanitară ”Radu Miron” dispune de două specializări acreditate pentru tinerii care doresc să profeseze în țară sau străinătate:

-asistent medical generalist

-asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Înscrierile continuă la sediul din  Str.Mihail Kogălniceanu,nr 16, în intervalul 8:00-18:30.Mai multe informatii gãsiti la  telefon 0735 551 841.