FOTO, VIDEO Accident INGROZITOR petrecut in urmă cu putin timp pe drumul national Vaslui-Roman! Cinci persoane duse la spital, primarul Husului a văzut grozăvia!

0
3743




Cinci persoane, printre care si un copil, au fost preluate în stare gravă, după ce trei autoturisme s-au ciocnit năpraznic pe drumul național 15D, Vaslui-Roman. Accidentul s-a produs la doi kilometri de satul Cantalaresti, comuna Stefan cel Mare, la intersectia cu satul Dobroslovesti. Primarul municipiului Husi, Ioan Ciupilan, a fost martor la accident.









„Mergeam spre Piatra Neamt. La un moment dat, intr-o curba, vad ca vine din spate cu viteza un Logan. M-am dat deoparte, simteam ca voi fi lovit. A trecut in viteza pe langa mine, s-a izbit cu viteză în mașina din fata mea, după care a ricosat si a iesit pe contrasens, lovind cu putere o masina care venea pe celalalt sens. Am sarit repede din masina si am mers sa-l scot pe unul din soferi, era prins in habitaclu. M-au ajutat si ceilalti conducatori auto. A fost îngrozitor”, spune primarul Ciupilan.

Conform unor martori oculari, soferul care a provocat tragedia era băut. Patru persoane din aceeasi familie, printre care și un copil mic, au ajuns la Spitalul Judetean, ca si unul dintre soferi. In zona, cozile de masini se intind pe kilometri intregi, pe ambele sensuri.