Primarul comunei vasluiene Șuletea a devenit cavaler de onoare al Maltei! Ceremonial de rang înalt, la Primăria Șuletea!

0
1773




Primarul vasluian Ciprian Tamaș, edilul comunei Șuletea, a devenit cavaler de onoare al Ordinului „Sf. Ioan” de la Ierusalim, din Malta. Ceremonialul a avut loc în urmă cu câteva zile la Primăria din Șuletea, acolo unde a fost prezent și Albert Falzon, cavaler de Malta, membru în Guvernul acestui stat, o importantă personalitate a acestui stat insular. La ceremonial a participat și soția dlui Falzon, Irina, cât și un reprezentant al Ambasadei Indiei în Malta, de la serviciul imigrări.









Tamaș devine primul cetățean al județului Vaslui investit cu acest important rang în Malta. O titulatură care obligă la implicare în serviciul public, mai ales că planurile edilului sunt de a ajuta România în completarea necesarului de forță de muncă, cu lucrători din India, Nepal sau Pakistan, muncitori care se regăsesc acum pe diverse șantiere de construcții din județ și care au demonstrat profesionalism la locurile lor de muncă.

”Vom pune umărul la un proiect foarte important pentru România, nu doar pentru județul Vaslui. Vrem să aducem în țara noastră, fără filtre costisitoare și într-un mod mult mai sigur, muncitori din țări ca India sau Pakistan, care să suplimenteze necesarul de forță de muncă actual. Este o onoare și o mândrie pentru mine să primesc această titulatură, mă onorează”, a spus primarul Tamaș.

Edilul de la Șuletea va merge în octombrie în Malta, pentru a depune jurământul de credință față de ordin si pentru întărirea unitătii creștine.