Deputatul Eduard Popica și președintele CJ Vaslui l-au însoțit pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, pe Valea Prutului!

0
1161




Sâmbătă, la prânz, ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a aflat în județul Vaslui, pentru a inspecta starea în care se află sistemul de irigații de pe Valea Prutului, dar și pentru a discuta cu agricultorii locali despre ce măsuri ar trebui luate, pentru dezvoltarea sistemului de irigații. In vizita sa prin județ, ministrul a fost însoțit de președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, dar și de deputatul PSD Eduard Popica. A fost prezent, la discuții, și secretarul general adjunct al Guvernului, Tudor Buzatu.









„Am continuat programul de lucru, astăzi, cu vizita Ministrului Agriculturii, Petre Daea, pe valea Prutului în comunele Berezeni și Fălciu.

Aici, alături de primarii celor doua comune, Neculai Moraru si Dima Toader, de Președintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu si Secretarul General Adjunct al Guvernului, Tudor Buzatu, ministrul Agriculturii a ținut vadă starea tehnica a stațiilor de pompare si desecare alimentate din Prut, dar si canalul de irigații proaspăt inaugurat, construit pe o lungime de 16 km”, a spus deputatul Popica, la finalul vizitei.