La Mulți Ani, bravi polițiști de frontieră vasluieni!

0
297




MÂNDRIE… Astăzi este ziua lor, a polițiștilor de frontieră din județul Vaslui. Oameni bine pregătiți, care stau de pază la frontiera de est a Uniunii Europene. Să le transmitem un „La Mulți Ani!”, alături de mesajul postat pe rețelele de socializare de ziua acestei arme:









„Polițiștii de frontieră au fost și sunt reprezentații unei arme aparte, care nu poate fi înlocuită.

De când există populație și identitate în acest spațiu binecuvântat, indiferent de forma de organizare și denumire: plăieși, potecași, mărginași, cordonași, călărași, martalogi, dorobanți, grăniceri, polițiști de frontieră, misiunea a fost aceeași: supravegherea și controlul frontierei.

Polițiștii de frontieră sunt urmașii celor mai curajoși bărbați ai acestui pământ și în ciuda numeroaselor organizări, a vieții nu tocmai ușoară la frontieră, străjerii țării au dat dovadă de devotament, sacrifiu, patriotism și au vegheat cu mândrie, onoare și demnitate hotarele țării.

La ceas aniversar, să aducem un omagiu înaintașilor care au făcut sacrificii pentru apărarea frontierelor, să ne promitem că nu vom uita că de felul în care ne îndeplinim misiunile depinde siguranța generațiilor care vor urma și să fim conștienți că putem fi protagoniștii unei importante pagini din istoria acestei instituții.

Transmitem felicitări tuturor polițiștilor de frontieră pentru îndeplinirea cu profesionalism a atribuțiilor conferite de lege și le urăm un sincer La mulți ani!”.