Tranzacția imobiliară a ANULUI 2022, la Vaslui! N-o să vă vină să credeți cu cât s-a vândut un apartament de trei camere, din zona centrală!

0
2860




Se spune, pe bună dreptate, că prețurile la chirii sau apartamente, în Vaslui, sunt mai mari decât în Iași sau București, deși orașul nu oferă nimic spectaculos, față de alte municipii importante din țară. Zilele trecute, un cititor Vasluianul.ro ne-a informat despre tranzacția imobiliară a anului, în reședința de județ. Un apartament cu trei camere, situat la parterul unui bloc turn din zona centrală, cu o suprafață de 98 mp, s-a vândut cu fabuloasa sumă de 120.000 de euro. În Vaslui!









120.000 de euro, adică în jur de 6 miliarde lei vechi! Cu acești bani, ai putea să-ți cumperi un apartament bun undeva în zona centrală a Iașului, de exemplu. Dar, se pare că Vasluiul este noul El Dorado al României, de se aruncă astfel de sume pe piață.

Să mai spunem că apartamentul vândut cu 120.000 de euro a aparținut unui manager cunoscut din Vaslui, care l-a vândut unei familii de vasluieni care lucrează în Spania, iar aceștia, la rândul lor, au revândut apartamentul către o firmă care dorește să amenajeze acolo un cabinet stomatologic.