Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”, ziua a patra: Spectacolul „Cină cu prieteni” s-a jucat cu „casa închisă”! S-a răs cu poftă!

0
293




Teatrul Bulandra din București a atras ca un magnet publicul vasluian iubitor de teatru, în cea de-a patra zi de festival, miercuri, 14 septembrie. A fost spectacolul care s-a jucat cu „casa închisă”, organizatorii anunțând sold out la bilete cu câteva zile înainte de programarea piesei.









Astfel, într-o sală arhiplină, Șerban Pavlu, Andreea Bibiri, Ana Ioana Macaria și Vlad Zamfirescu au oferit rețeta perfectă pentru o „Cină cu prieteni”, pregătită cu pricepere de regizorul Cristi Juncu.

Cei patru actori au „gătit” o mâncare presărată cu mult umor și îndulcită cu dragoste. Mâncarea a avut prim planul încă de la începutul spectacolului, din decor nelipsind ospătarii, dar care strânge la o masă personaje obișnuite, ce pun pe tapet teme precum viața de cuplu, căsnicia, durata acesteia, despărțirea și refacerea vieții.

Practic, cei prezenți în Sala Mare a Casei de Cultură „Constantin Tănase” au asistat la un delicios ospăț verbal, în care un fel de mâncare este considerat o metaforă cu privire la viața în doi, cu care ne obișnuim și îl considerăm vital pentru a mai renunța la el.

O comedie fină și foarte bună, de care s-au bucurat vasluienii, răsplătindu-i cu aplauze îndelungi pe actori. Aceștia au declarat la unison că au găsit la Vaslui „un public cunoscător, numeros și răbdător”, mulțumind pentru primirea avută la Festivalul umorului „Constantin Tănase”.