GALERIE FOTO Priviți și vă cruciți! O șoferiță a fost la un pas de a-și îngropa familia, după o manevră iresponsabilă, pe un drum județean! IMAGINI ȘOCANTE!

0
1064




Doi copilași, printre care și un bebeluș de doar câteva luni, au fost la un pas de moarte, după ce o șoferiță de doar 23 de ani, în mod iresponsabil, a gonit pe un drum județean din satul Manțu, comuna Tătărăni, și a pierdut controlul volanului, aterizând în șanțul fostului baraj de acumulare cu același nume. Din fericire, toate cele patru persoane de la bordul mașinii au scăpat cu viață, deși totul s-ar fi putut termina cu drame umane incomensurabile.









O întrebare rămâne: acest șofer nu este un pericol public pe șosele, dacă pe un drum județean necirculat a reușit o ”performanță” greu de înțeles?

Iată comunicatul oficial al IPJ Vaslui:

”Astăzi, 19 septembrie 2022, ora 13.05, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 244 E, în comuna Tătărăni, județul Vaslui, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, autoturismul condus de către o tânără de 23 de ani, din comuna Boțești, județul Vaslui, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto și a celor 3 pasageri (o femeie de 29 de ani, un bebeluș de 3 luni și o fată de 5 ani).

Aceștia au fost transportați la spital pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”.