Vasluieni, fiți mândri de șahiștii-campioni de la CS Sergentul Radical Grup! Sunt pe PRIMUL loc, au spulberat toate echipele întâlnite la Amara!

0
500












Clubul de sah Sergentul Radical Grup Vaslui a început în forță Campionatul Național de Șah Divizia A, de la Amara, spulberând la mesele de joc trei din cele nouă cluburi participante. Cu un picior în Superliga de șah a României, șahiștii coordonați de Constantin Grosu și susținuți financiar de compania vasluiană Radical Grup au demonstrat că sunt cei mai buni din competiție, astfel că, sâmbătă seara, au ajuns pe PRIMUL loc al campionatului, cu trei victorii fantastice.

Vineri, în prima zi a competiției, șahiștii de la Sergentul Radical Grup au umilit clubul Satori Art Slobozia, cu un uluitor scor de 5-1 (cinci victorii și o remiză), în timp ce, în cele două runde de sâmbătă, vasluienii au spulberat șahiștii de la Spartanii Târgu Jiu, cu un categoric 6-0, după care, în runda de la amiază au surclasat CS Ineu, cu 4-2, patru victorii și două remize. Sâmbătă seara, clasamentul provizoriu arăta că ambițiosul club de șah din Vaslui este pe locul I, cu 9 puncte, urmat de colegii de la ACS Urziceni, cu cinci puncte.

Cei mai buni șahiști ai zilei de sâmbătă au fost Călin Gheorghiu și Alex Săchilaru, care au obținut victorii și puncte fantastice pentru Vaslui. Toți cei 8 reprezentanți ai CS Sergentul Radical Grup (lor li se va adăuga și Ștefan Prisăcaru, proaspăt campion balcanic în Macedonia) au vestimentație personalizată, modernă, asigurată de compania Radical Grup, care susține financiar întreaga deplasare.

”Băieții sunt determinați să ducă clubul Sergentul Radical Grup în Superligă. Avem forță, ambiție, am învins total la mesele de joc, suntem mai pregătiți ca niciodată. Condițiile de cazare și masă sunt excelente, compania care ne susține financiar ne asigură cele mai bune condiții, trebuie să rămânem la fel de concentrați în continuare. Nu avem cum să pierdem locurile I sau II, care duc în Superligă”, a spus coordonatorul clubului, Constantin Grosu.

Pentru duminică, șahiștii vasluieni se vor duela cu colegii de la CSM Gloria Buzău, va fi o singură rundă. Sperăm să rămână la fel de concentrați și să ia toate punctele pentru Vaslui.

Hai, CS Sergentul Radical Grup!