VIDEO Mesajul ing. Dan Hurduc, managerul companiei Evel H, președinte pe zona Moldovei al Clubului Fermierilor: ”Viața antreprenorilor din județul Vaslui este destul de grea”

0
1189




De mulți ani de zile, Evel-H Company este un nume important pe piața producătorilor de cereale din județul Vaslui, și nu numai. Datorită unui program de investiții complet și în pas cu noile tehnologii, inginerul Dan Hurduc, managerul general al companiei a reușit să obțină producții importante la cereale, deși nu toți anii au fost favorabili agriculturii. Anul 2022, de exemplu, a adus o secetă cumplită peste zona centrală a județului Vaslui, acolo unde Evel H are majoritatea terenurilor,l secetă care a distrus majoritatea culturilor. Om de afaceri bătăios, inginerul Dan Hurduc este deja cu gândul la producțiile anului 2023, care se anunță extrem de promițătoare.









Rezultatele economice din 2021 i-au adus o diplomă binemeritată, trofeul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, dar și aplauzele celor prezenți în sală la Topul județean al Firmelor, de vineri seara. Președinte pe zona Moldovei al Clubului Fermierilor Români și vicepreședinte al CCIA Vaslui, ing. Hurduc a vorbit despre problemele agriculturilor, despre greutățile care stau în fața managerilor de firme, despre provocările momentului.

VIDEO integral cu mesajul dlui Dan Hurduc: